Beskyttet intranet

Da dette intranet indeholder personfølsomme oplysninger, skal man tilmelde sig for at blive godkendt som bruger, og kun efterkommere af Christian Johan Lodbjerg Vilstrup kan få adgang til dette intranet.

Til gengæld er det nemt, da du kun skal have fire informationer klar:

1. Dit fulde navn, som du skal bruge til feltet Brugernavn.
Bemærk, at det er meget vigtigt, at du bruger dit fulde navn, da det er det, som de andre brugere af intranettet kan identificere dig på.
2. Din email-adresse.
3. Et kodeord, som du selv skal huske, idet ingen anden (heller ikke systemadministratoren) vil kunne se det.
4. Dit nummer i slægsfortegnelsen, fx. 2.3.1.1 eller ad.2.3.1.1, hvis du er indgift.

Selve tilmeldingen foregår ved, at du trykker på knappen "Tilmeld" oppe til højre på siden. Først vil du blive bedt om at acceptere, at du skal opføre dig pænt på intranettet. Derefter vil du blive bedt om de fire oplysninger nævnt ovenfor.

Når du har gjort det, vil du blive stillet i kø, så vores systemadministrator kan kontrollere, at du er en efterkommer af CJLV og ikke en nysgerrig, uvedkommende person, og når det er i orden, bliver du godkendt, og du får en mail om, at du herefter kan bruge intranettet.

Bemærk for øvrigt, at efterkommere af CJLV, som ikke er medlemmer af Den Vilstrupske Hjælpefond kun har begrænset adgang til intranettet. De kan se informationerne om slægten, mens medlemmer af hjælpefonden desuden kan se information fra bestyrelsen og informationerne om Stæhreboet.

Hvis du føler dig usikker på fremgangmåden, er du velkommen til at sende en mail til sysadm@vilstrupfonden.dk eller ringe/sende en SMS til mobil 61 69 17 03. Så vil systemadministratoren meget gerne hjælpe dig med at få adgang til intranettet.
Nyt emne
Der er ingen emner eller indlæg i dette forum.

Forumtilladelser

Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer