Dato og tid er 18 okt 2021, 19:57

 • Forum
  Emner
  Indlæg
  Seneste indlæg
 • Beskyttet intranet
  Da dette intranet indeholder personfølsomme oplysninger, skal man tilmelde sig for at blive godkendt som bruger, og kun efterkommere af Christian Johan Lodbjerg Vilstrup kan få adgang til dette intranet.

  Til gengæld er det nemt, da du kun skal have fire informationer klar:

  1. Dit fulde navn, som du skal bruge til feltet Brugernavn.
  Bemærk, at det er meget vigtigt, at du bruger dit fulde navn, da det er det, som de andre brugere af intranettet kan identificere dig på.
  2. Din email-adresse.
  3. Et kodeord, som du selv skal huske, idet ingen anden (heller ikke systemadministratoren) vil kunne se det.
  4. Dit nummer i slægsfortegnelsen, fx. 2.3.1.1 eller ad.2.3.1.1, hvis du er indgift.

  Selve tilmeldingen foregår ved, at du trykker på knappen "Tilmeld" oppe til højre på siden. Først vil du blive bedt om at acceptere, at du skal opføre dig pænt på intranettet. Derefter vil du blive bedt om de fire oplysninger nævnt ovenfor.

  Når du har gjort det, vil du blive stillet i kø, så vores systemadministrator kan kontrollere, at du er en efterkommer af CJLV og ikke en nysgerrig, uvedkommende person, og når det er i orden, bliver du godkendt, og du får en mail om, at du herefter kan bruge intranettet.

  Bemærk for øvrigt, at efterkommere af CJLV, som ikke er medlemmer af Den Vilstrupske Hjælpefond kun har begrænset adgang til intranettet. De kan se informationerne om slægten, mens medlemmer af hjælpefonden desuden kan se information fra bestyrelsen og informationerne om Stæhreboet.

  Hvis du føler dig usikker på fremgangmåden, er du velkommen til at sende en mail til sysadm@vilstrupfonden.dk eller ringe/sende en SMS til mobil 61 69 17 03. Så vil systemadministratoren meget gerne hjælpe dig med at få adgang til intranettet.
  0 Emner
  0 Indlæg
  Ingen indlæg

Log ind  •  Tilmeld

Hvem er online

Der er 2 brugere online :: 0 tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster (baseret på de seneste 5 minutters aktivitet)
Flest brugere online var 7, 19 nov 2016, 00:05

Statistikker

Indlæg 66 • Emner 51 • Tilmeldte brugere 54 • Senest tilmeldte bruger Nikolaj Grue Understrup